1. Rekisterinpitäjä

Nimi: Heidi Kiviharju
Y-tunnus: 3157831-5
Osoite: Piispantie 588A
Postinumero: 49980
Postitoimipaikka: Ravijoki
Puhelinnumero: 044-5122319
Sähköpostiosoite: heidi(ät)heidikoo.fi

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Yritys: Heidi Kiviharju
Nimi: Heidi Kiviharju
Osoite: Piispantie 588A
Postinumero: 49980
Postitoimipaikka: Ravijoki
Puhelinnumero: 044-5122319
Sähköposti: heidi(ät)heidikoo.fi

3. Tietosuojavastaava

Yritys: Heidi Kiviharju
Nimi: Heidi Kiviharju
Osoite: Piispantie 588A
Postinumero: 49980
Postitoimipaikka: Ravijoki
Puhelinnumero: 044-5122319
Sähköposti: heidi(ät)heidikoo.fi

4. Rekisterin nimi ja ylläpidon peruste

Kerättäviä henkilötietoja käytetään: Sähköpostilistan ja palautelomakkeen käyttämiseen.

5. Tietojen keräämisen ja käsittelyn peruste

Tietoja kerätään ja käsitellään nettisivujen käyttäjän suostumuksella.Käyttäjällä yritys tarkoittaa sivustolla käyviä, palautelomakkeen lähettäjiä, sähköpostilistalle liittyviä sekä erilaisiin kilpailuihin ja arvontoihin osallistuvia henkilöitä ja yrityksiä, yhteisöjä ja yrittäjiä.

Tietojen keräämisen tarkoitus on

  • ylläpitää sähköpostilistaa sekä lomakkeita käyttävien kohdassa 6 mainittuja tietoja.
  • Asiakaspalvelun, toiminnan ja sivuston kehittäminen
  • tuotteiden ja palvelujen markkinointi sähköpostilistaa käyttäen

Rekisteri koostuu lomakkeita lähettäneiden sekä sähköpostilistalle liittyneiden kohdassa 6 mainituista tiedoista.
Rekisterin henkilötietoja käytetään yhteydenpitoon sähköpostilistalla oleviin käyttäjiin sekä lomakkeiden kautta tulleiden vastausten ja pyyntöjen käsittelyyn.
Käyttäjää tiedotetaan sivuston uutisista ja ajankohtaisista tapahtumista henkilötietolain mukaisesti. Käyttäjä hyväksyy, että yritys lähettää sähköpostin välityksellä myös suoramarkkinointi-, mielipide-, markkinointitutkimusmateriaali.

6. Rekisterin tietosisältö

Henkilön etunimi ja sukunimi, yrityksen nimi, yrityksen yhteyshenkilö, sähköpostiosoite.
Asiakaspalautteet, yhteydenotot sekä arvonta- ja kilpailuvastaukset.
Sivuston käyttäjän sähköpostiviestit sekä annetut luvat ja suostumukset.
Käyttäjän käyttötiedot, kuten esimerkiksi linkkien klikkaaminen, sivut tai postaukset joilla vierailet, toimintojen ajankohta.
Sähköpostilistalle liittynyt käyttäjä voi milloin tahansa poistaa tietonsa rekisteristä kussakin kirjeessä mainitun linkin kautta. Linkki on joko englanninkielinen (unsubscribe) tai suomenkielinen (poistu listalta).

7. Tietojen säilytysaika

Henkilötiedot säilytetään maksimissaan 12 kk sen jälkeen, kun käyttäjä on avannut viimeisen sähköpostin tai markkinointikirjeen.

8. Tietojen luovuttaminen

Rekisteriin kerättyjä tietoja ei luovuteta yrityksen ulkopuolelle markkinointi-, myynti-, mielipide-, tai markkinatutkimustarkoituksiin.
Tietoja voidaan kuitenkin luovuttaa Suomen lakien mukaisesti viranomaisille niin pyydettäessä.

9. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin kerätään tietoja:
Henkilöltä itseltään hänen liittyessä sähköpostilistalle tai lähettäessä tietoja lomakkeiden kautta sekä verkkokauppaan rekisteröityessä (mikäli käyttäjä antaa brand partnerille markkinointiluvan). Tietoja saadaan myös evästeiden tai muiden vastaavien tekniikoiden avulla.

9. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta yrityksen ulkopuolelle. Osa yrityksen käyttämistä ulkopuolisista palvelun- tai ohjelmistontarjoajista saattavat säilyttää tietoja EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella.

10. Evästeiden (cookies) käyttö

Käytämme sivuillamme ns. cookie-toimintoa eli evästeitä. Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto, joka mahdollistaa internet-sivujen ylläpitäjän tunnistamaan usein sivuilla vierailevat kävijät, helpottamaan kävijöiden kirjautumista sivuille sekä mahdollistamaan yhdistelmätiedon laatimisen kävijöistä. Tämän palautteen avulla pystymme jatkuvasti parantamaan sivujemme sisältöä. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja. Käytämme niitä siten, että voimme tarjota asiakkaillemme kunkin yksilöityjen tarpeiden mukaisia tietoja ja palveluita.

Mikäli sivuillamme vieraileva käyttäjä ei halua meidän saavan edellä mainittuja tietoja evästeiden avulla, useimmat selainohjelmat mahdollistavat eväste-toiminnon poiskytkemisen. Tämä tapahtuu yleensä selaimen asetuksien kautta.
On kuitenkin hyvä ottaa huomioon se, että evästeet voivat olla tarpeellisia joidenkin ylläpitämiemme sivujen ja tarjoamiemme palveluiden asianmukaiselle toimimiselle.

11. Rekisterin suojaus

Rekisteri on suojattu käyttäjätunnuksin ja salasanoin.
Tietojen käyttöoikeus on vain rekisterinpitäjällä.

12. Automaattinen päätöksenteko

Automatisoituja yksittäispäätöksiä (EU:n tietosuoja-asetuksen artikla 22) ei tehdä.

13. Rekisteröidyn oikeudet

Sivuston käyttäjällä on seuraavat oikeudet:

  • tiedonsaantioikeus
  • käsittelyn rajoittamisen oikeus
  • korjausoikeus
  • oikeus tulla unohdetuksi
  • suostumuksen peruuttamisen oikeus

Käyttäjällä on oikeus kieltää rekisterin ylläpitäjää käsittelemästä häntä koskevia tietoja suoramainontaa, suoramarkkinointia tai markkina- ja mielipidetutkimusta varten.

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilötietorekisteriin on talletettu. Kirjallinen tarkastuspyyntö tulee lähettää allekirjoitettuna rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.
Tarkastusoikeus on maksuton enintään kerran vuodessa toteutettuna.
Rekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisten tai vanhentuneiden tietojen oikaisua tai poistamista tai tietojen siirtoa järjestelmästä toiseen. Hänellä on myös oikeus rajoittaa tai vastustaa tietojensa käsittelyä EU:n tietosuoja-asetuksen artiklojen 18 ja 21 mukaisesti.

14. Linkit kolmansien osapuolien verkkosivuille

Sähköpostit ja blogipostaukset voivat sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivuille. Linkitetyt sivustot eivät ole yrityksen hallinnassa, eikä se vastaa kolmansien osapuolten verkkosivustojen sisällöstä tai niiden sisältämistä linkeistä.
Osa linkeistä voi olla ns affiliate-linkkejä, joiden kautta yritys saa komissiota tai tuotteiden ilmaisia käyttökuukausia. Affiliatelinkeistä on ilmoitettu joko (*)- merkillä tai blogipostausten lopussa olevalla maininnalla affiliatelinkeistä.

Rekisteriin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä heidi(at)heidikoo.fi